Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken én te houden. Hieronder vindt u een aantal recensies van bedrijven die hun medewerkers een onvergetelijk kerstgeschenk hebben aangeboden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder.

Personal Care concepts

“Wil je een keer iets anders? Dan is de Kerstmarktspecialist een echte aanrader!”, besluit Chantal. We zouden de Kerstmarktspecialist zeker nog een keer boeken. Door de kerstmarkt krijgen medewerkers de vrijheid om naar eigen wens een kerstpakket samen te stellen. Met een standaard kerstpakket kan je nooit iedereen tevredenstellen, want elke medewerker heeft andere wensen.

Lees het hele klantverhaal

Omgevingsdienst Regio Nijmegen

Op zoek naar een origineel kerstgeschenk? Dan is dit zeker een aanrader! Onze medewerkers waren blij verrast toen zij de kersttruck met rode loper én Kerstman zagen staan. Met de shopper en muntjes in hun hand konden zij zelf op de kerstmarkt hun kerstgeschenk uitzoeken. De marktkooplieden hielpen onze medewerkers hier zeer vriendelijk bij. Iedereen was dit jaar tevreden!

Actium

Wij zijn positief verrast door de Kerstmarktspecialist! Afgelopen jaar heeft de Kerstmarktspecialist een kerstmarkt georganiseerd in ons kantoor. Dit werd zeer positief ontvangen door onze medewerkers. De huisjes en aankleding zorgden voor een echte kerstsfeer. Het contact met de medewerkers van de Kerstmarktspecialist was plezierig en alles was goed georganiseerd. Een aanrader dus!

MOS – Motivation Office Support

Motivation Office Support (MOS) organiseert ieder jaar een kerstdiner voor alle medewerkers. Ook in 2014 waren wij lekker aan het borrelen op een sfeervolle locatie toen de Kerstman onverwachts binnen kwam lopen. Hij nodigde ons allemaal uit om mee te komen naar buiten voor het uitzoeken van kerstgeschenken. Iedereen kreeg een grote shopper en een buideltje met ducaten van hem. Buiten stond de grote, rode kersttruck al klaar, heel sfeervol met kerstverlichting en vuurkorven. Tegen inlevering van de ducaten kon de shopper gevuld worden. Er was voor ieder wat wils. We kijken terug op een super gave verrassing. Het was heel knus, sfeervol en met een hoog ‘ho-ho-ho’ gehalte. Kortom: Voor iedereen aan te raden!

Rond Consulting Amersfoort

‘Wat zullen we doen met de kerstgeschenken dit jaar?’, was ook in november 2014 weer de jaarlijks terugkerende vraag. De vraag bleef lang liggen, omdat we het antwoord maar niet konden vinden. Wij werden geattendeerd op de Kersttruck en vonden het direct een geweldig idee. Nadat wij, medewerkers en directie van rond en PurpleHRM, na een geslaagde MVO dag met z’n allen terugkeerden naar kantoor, stond de kersttruck al op ons te wachten. Terwijl we binnen wat stonden te drinken, kwam de Kerstman binnen lopen met zijn bel en hij nodigde ons uit om te komen shoppen. Daartoe kregen we een enorme shopper en een zakje munten waarmee iedereen in de truck cadeaus kon kopen. We waren het na afloop allemaal eens: dit was een absoluut succes! We raden de Kersttruck dan ook van harte aan als alternatief voor het reguliere kerstgeschenk.

Power Packer Europa BV

In december 2019 hebben wij voor de tweede keer onze kerstmarkt door de Kerstmarktspecialist laten verzorgen. Van het uitzoeken en samenstellen van het assortiment voor de kraampjes tot aan de organisatie en de aankleding van de kerstmarkt zelf, alles is perfect geregeld door de Kerstmarktspecialist. Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en de diversiteit van de artikelen en hebben ook alleen maar positieve reacties gehad van onze medewerkers. Het team van de Kerstmarktspecialist is erg enthousiast en speelt goed in op de wensen van de klant. De kans is erg groot dat wij dit jaar weer gaan samenwerken met deze specialisten!

Schoonmaakorganisatie Succes B.V. Nijmegen

De enige, échte Kerstmarktspecialist! Al een aantal jaren op rij komt de Kerstmarktspecialist onze medewerkers verblijden met hun unieke kerstactiviteit. Hun enthousiasme, gedrevenheid, spontaniteit, persoonlijke aandacht én hun complete uitstraling zijn tot in de puntjes perfect. Wij raden iedereen aan af te wijken van het traditionele gebeuren en zich te laten verrassen door dit concept. Het is ons zeer goed bevallen!

Ambulance Oost

Een echte aanrader! Wij proberen onze medewerkers tijdens de jaarlijkse kerstborrel altijd ergens mee te verrassen. De ‘oh’s’ en ‘ah’s’ waren niet uit de lucht toen de Kersttruck ons terrein op reed. Een 25 meter lange verrassing. Alle medewerkers kregen een shopper met een zakje ducaten en konden zelf kerstinkopen doen. De kraampjes in de truck werden continue aangevuld zodat er voor iedereen voldoende was. De medewerkers in de truck staan vriendelijk en met kennis van zaken voor iedereen klaar. We juichen het toe dat er wellicht een systeem komt voor de inschrijving, want het vergt veel tijd om te inventariseren welke medewerkers wel/niet aanwezig zijn bij de kerstmarkt.

Jeugdbescherming regio Amsterdam

De kersttruck van de Kerstmarktspecialist was een groot succes! Onze medewerkers hebben enorm genoten en voelden zich zeer verwend. Eén van onze medewerkers zei: ‘dit voelt écht voor ons!’. Maanden later werd er nog steeds enthousiast over gesproken en vroegen zij al of we dit het komende jaar weer zouden doen.

We zijn niet alleen tevreden over de kersttruck, maar ook over de organisatie van de Kerstmarktspecialist zijn wij zeer te spreken. Door een vergissing in de datum leek het hele feest in duigen te vallen. Jeffrey en zijn team hebben er alles aan gedaan om het evenement te verplaatsen. En met succes: nog voor de kerstdagen liepen onze medewerkers door de kersttruck op zoek naar mooie cadeaus.

Aanrader: bij Jeugdbescherming hebben we de kersttruck gecombineerd met vermaak en lekkers binnen: bingo, hapjes, drankjes etc. Eén groot kerstspektakel voor de hele organisatie!

Smit en Dorlas Koffiebranders

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst de kersttruck ingezet als kerstgeschenk voor onze medewerkers. Het kiezen van een geschikt kerstgeschenk is altijd lastig, omdat wij veel verschillende medewerkers hebben. De kersttruck is er echter in geslaagd om iedereen te verrassen. Er was een enorm grote keuze aan cadeaus en iedereen was ontzettend blij met dit originele en persoonlijk cadeau. Nooit eerder hebben wij zoveel complimenten gehad over de keuze van het kerstgeschenk. Alles was super geregeld, zowel vooraf als ter plaatse. Ik raad dit kerstgeschenk aan iedereen aan!

Vraag een offerte aan!