De Rijdende Kerstmarkt volgens Personal Care concepts

Van allereerste idee tot werkelijkheid; het toegewijde team van Personal Care concepts (PCC) werkt continu samen met haar klanten aan de concept- en productontwikkeling van toonaangevende huid- en haarverzorgingsproducten. Het doel? Samen de beste producten op de markt brengen. Zeventig medewerkers zetten zich dagelijks in om deze ambitie waar te maken. Reden genoeg dus om hen tijdens de feestdagen eens flink in de watten te leggen! Hiervoor schakelde PCC in 2020 de hulp in van de Kerstmarktspecialist. In dit interview vertelt Facilitair Coördinator Chantal Verheijden er alles over.

Voor iedere situatie een passende oplossing

We wilden een keer iets anders dan een traditioneel kerstpakket. We wilde het voorgaande jaar de Rijdende Kerstmarkt al boeken, maar toen waren we te laat. En door de coronacrisis wisten we dat een event met foodtrucks en muziek er niet in zou zitten, vertelt Chantal. Daarom was het fijn dat De Kerstmarktspecialist voor ieder type lockdown een passend concept had uitgewerkt. Overal was over nagedacht, van de aankleding en het grote assortiment aan geschenken tot het meedenken over tijdssloten en het aanbieden van desinfectiematerialen tijdens de markt. Deze duidelijkheid vooraf heeft ons over de streep getrokken om voor De Kerstmarktspecialist te kiezen.

Een kerstbeleving om niet snel te vergeten

De dag zelf was een bijzondere beleving, vertelt Chantal enthousiast verder. Door de coronamaatregelen hadden de medewerkers niet meer verwacht dat we iets konden organiseren. Dus toen de Rijdende Kerstmarkt het terrein op kwam rijden, was iedereen super verrast. Mascotte Santa verwelkomde iedereen en er was een rode loper, muziek, kerstversiering en er hingen lampjes. In kleine groepjes en in tijdssloten konden we binnen in de kersttruck ons eigen kerstgeschenk samenstellen. Dit maakte het toch een bijzonder event. De medewerkers van De Kerstmarktspecialist die bij het event aanwezig waren, waren behulpzaam en zorgden ervoor dat onze medewerkers een leuke middag hadden.

De Rijdende Kerstmarkt: een echte aanrader!

“Wil je een keer iets anders? Dan is de Kerstmarktspecialist een echte aanrader!”, besluit Chantal. We zouden de Kerstmarktspecialist zeker nog een keer boeken. Door de kerstmarkt krijgen medewerkers de vrijheid om naar eigen wens een kerstpakket samen te stellen. Met een standaard kerstpakket kan je nooit iedereen tevredenstellen, want elke medewerker heeft andere wensen. Nu iedereen blij! Het team op locatie was open, gezellig en erg behulpzaam. Wij raden De Kerstmarktspecialist zeker aan, vooral aan de bedrijven die iets anders willen met kerst dan het cadeau doen van een standaard kerstpakket of een cadeaukaart.

Benieuwd wat De Kerstmarktspecialist voor uw organisatie kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan!