Uw medewerkers verrassen met de ultieme kerstbeleving bij u op locatie? Met De Kerstmarktspecialist is 100% belevingsgarantie gegarandeerd. Oók tijdens Covid-19. Wij houden in al onze oplossingen rekening met de geldende richtlijnen vanuit de overheid. Zo kunnen wij, samen met u als werkgever, iedereen op een veilige manier verwelkomen op onze pick-up kerstmarkten. Op deze manier kunnen we het jaar toch op een hele bijzondere manier afsluiten.

Wij bieden verschillende pakketten aan:
Rijdende kerstmarkt – origineel | Pop Up Kerstmarkt – origineel | Rijdende kerstmarkt – uitgifte | Pop Up kerstmarkt – uitgifte | Uitgiftepunten met twist | Uitgiftepunten zonder twist

RIJDENDE KERSTMARKT ‘PICK-UP EXPRESS’

Ons aanbod kerstgeschenken is divers, verrassend, origineel en in verschillende prijsklassen. Duurzaamheid én milieu staan daarbij hoog in het vaandel. Hier houden we rekening mee bij het samenstellen van ons assortiment. U stelt zelf een Basis Kerst Geschenk samen. Ons team Art & Create staat klaar om u hierin te assisteren. Dit geschenk wordt samengesteld in een door de Kerstmarktspecialist ontworpen doos. Hierin kunt u ook namens het bedrijf een persoonlijke boodschap toevoegen.

Rijdende kerstmarkt ‘Uitgifte’

Kiest u voor De Rijdende Kerstmarkt met Pick-up, dan bouwen wij onze originele Rijdende Kerstmarkt om tot magische pick-up express waar medewerkers hun geschenk kunnen ophalen. Elke markt is voorzien van sfeervolle kerstbomen bij de ingang en uitgang van de truck. Ook de looproute is volledig versierd met kerstlampjes en kerstversiering, zodat het ophalen van het door u samengestelde kerstgeschenk een unieke beleving is voor uw medewerkers.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Rijdende Kerstmarkt of neem contact op met ons team.

POP UP KERSTMARKT ‘PICK-UP EXPRESS’

Wilt u liever in-house bij u op locatie een sfeervolle uitgifte van de kerstgeschenken? Kies dan voor onze Pop Up Kerstmarkt met Pick-up! Op de door u aangegeven locatie verzorgen wij een sfeervolle pick-up express. Aangekleed met de nodige kerstversieringen. De door u uitgezochte geschenken verpakken we in onze speciale geschenkdoos. En deze leveren we samen met de kerstkramen en andere toebehoren bij u op locatie. De uitgifte verzorgt u vervolgens zelf. Heeft u liever dat onze medewerkers de uitgifte verzorgen? Ook dat is mogelijk. Na afloop van de Pop Up Kerstmarkt Pick-up Express komen wij alles weer ophalen.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Pop Up Kerstmarkt of neem contact op met ons team.

ORIGINELE KERSTGESCHENKEN SAMENSTELLEN: VOOR IEDER WAT WILS

Voor welke optie u ook kiest, ons aanbod kerstgeschenken is altijd divers, verrassend, origineel en in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils. Duurzaamheid én milieu staan daarbij hoog in het vaandel. Hier houden we namelijk rekening mee bij het samenstellen van ons assortiment.

Voorafgaand aan het event stelt u zelf een het kerstgeschenk samen. Ons Art & Create team kan u hierin assisteren. Wij pakken de geschenken vervolgens in in een door De Kerstmarktspecialist ontworpen geschenkdoos. Hier kunt u ook, namens het bedrijf, een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

EXPRESS OPTIES: EIGEN KEUZE TWIST

Voor De Rijdende Kerstmarkt en De Pop Up Kerstmarkt ‘Pick-up Express’ kunt u de ‘Eigen Keuze Twist’ toevoegen. Zo geeft u de beleving een nóg persoonlijker tintje. De Eigen Keuze Twist houdt in dat het kerstgeschenk uit twee delen bestaat: een gekozen deel door de organisatie én een eigen keuzedeel op locatie door de medewerker.

Het keuzedeel vanuit de organisatie wordt vooraf samengesteld door u. Uiteraard ondersteund onze creatieve afdeling u graag. Vervolgens kan de medewerker op de dag zelf een keuze maken uit vijf verschillende producten.

Veilige doorstroom van uw medewerkers

Kies voor ons aanmeld- en registratiesysteem en wij creëren een veilige doorstroom. Ook onze foodtrucks en mascotte Santa zorgen ervoor dat de medewerkers meer over de ruimte verspreid worden. De beleving van De Rijdende Kerstmarkt met Pick-up biedt voor alle organisaties -groot en klein- een mogelijkheid om iets speciaals te doen voor hun medewerkers. Daarnaast kunt u het ook combineren met een kerstbijeenkomst.

RIJDENDE- EN POP UP KERSTMARKT MET PICK-UP EXPRESS BIJ U OP LOCATIE

Wilt u spetterend het jaar afsluiten én uw medewerkers een onvergetelijke kerstbeleving geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien om uw medewerkers met een origineel kerstgeschenk te verrassen!

100% belevingsgarantie
Wij houden rekening met de richtlijnen van de overheid
Ruimte versus tijd
Spreiding medewerkers: inschrijving op vooraf besloten tijdblokken, foodtrucks, een photobooth én onze mascotte op locatie Santa
Optioneel voor al onze belevingen: Tegen geringe kosten kunt u gebruikmaken van een uitgebreid aanmeld- en registratiesysteem, onze mascotte Santa, een photobooth, hygiënezuil met een welkomstwoord en instructies, foodtrucks, barista, mondkapjes, handschoenen en desinfecterende gels. Voor extra aankleding en al uw andere vragen staat ons Team Art & Create voor u klaar. Mailt of belt u ons voor meer informatie?

Vraag een offerte aan!