Uw medewerkers verrassen met een uniek alternatief voor het kerstgeschenk? Dan staat De Kerstmarktspecialist voor u klaar! Wij garanderen 100% belevingsgarantie en houden rekening met de geldende richtlijnen van de overheid. Wij verwelkomen iedereen op een veilige manier op onze kerstmarkten. Zo zorgen we er samen voor dat we dit jaar op een onvergetelijke manier afsluiten.

Wij bieden verschillende pakketten aan:
Rijdende kerstmarkt – origineel | Pop Up Kerstmarkt – origineel | Rijdende kerstmarkt – uitgifte | Pop Up kerstmarkt – uitgifte | Uitgiftepunten met twist | Uitgiftepunten zonder twist

Rijdende kerstmarkt ‘Origineel’

De Rijdende Kerstmarkt is een trailer die is omgebouwd tot magische kerstmarkt. Elke trailer heeft zeven sfeervolle marktkramen. Allemaal gevuld met een divers, verrassend en origineel aanbod aan geschenken in verschillende prijsklassen. De medewerker stelt in de trailer zelf het ultieme kerstgeschenk samen. Daarmee is de Rijdende Kerstmarkt geschikt voor iedereen, zeker ook voor kleinere organisaties of voor organisaties met meerdere vestigingen.

Door rekening te houden met de dan geldende richtlijnen vanuit de overheid, kan de Rijdende Kerstmarkt ook tijdens Covid-19 bij u op locatie komen. Dankzij looproutes, desinfecterende gels, mondkapjes en ons aanmeld- en registratiesysteem bijvoorbeeld. Zo kunnen uw medewerkers veilig hun kerstgeschenk samenstellen in de trailer.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Rijdende Kerstmarkt of neem contact op met ons team.

Pop Up Kerstmarkt ‘Origineel’

Wilt u liever een interne kerstmarkt op uw eigen locatie? Kies dan voor onze Pop Up Kerstmarkt! Wij garanderen een sfeervolle kerstmarkt op locatie die zeer geschikt is voor de grotere bedrijven.

In een mum van tijd toveren wij uw locatie om tot een gezellige kerstmarkt met sfeervolle kerstkramen, kerstbomen en -versiering. Onze mascotte Santa is uiteraard ook van de partij. We zorgen voor de 100% belevingsgarantie, rekening houdend met de dan geldende richtlijnen vanuit de overheid. Door de ruimte te optimaliseren, creëren we diverse looproutes. Ook zijn er opties om uw medewerkers te spreiden op de door u gekozen locatie, zoals ons aanmeld- en registratiesysteem, een fotomoment met onze mascotte Santa, catering en foodtrucks.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Pop Up Kerstmarkt of neem contact op met ons team.

Originele Rijdende Kerstmarkt en Pop Up Kerstmarkt bij u op locatie

Wilt u het jaar spetterend afsluiten én uw medewerkers een onvergetelijke kerstbeleving geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden om uw medewerkers met een origineel kerstgeschenk te verrassen!

100% belevingsgarantie
Wij houden rekening met de richtlijnen van de overheid
Ruimte versus tijd
Spreiding medewerkers: inschrijving op vooraf besloten tijdblokken, foodtrucks én onze mascotte op locatie Santa
Optioneel voor al onze belevingen: Tegen geringe kosten kunt u gebruikmaken van een uitgebreid aanmeld- en registratiesysteem, een photobooth, hygiënezuil met een welkomstwoord en instructies, foodtrucks, barista, mondkapjes, handschoenen en desinfecterende gels. Voor extra aankleding en al uw andere vragen staat ons Team Art & Create voor u klaar. Mailt of belt u ons voor meer informatie?

Vraag een offerte aan!